Hotel Restaurant Sant Pol  
     
 
 
Reserves online
 

OBERT TOT L´ANY

Veniu a gaudir al Sant Pol  

Promocions tot l´hivern

 + Parking Gratuït

 
 
  Inici
  Galeria de Fotos
  Habitacions
  Ofertes
  Tarifes
  Activitats
  Història
  Notícies
  Contactar
 
Hotel Restaurant Sant Pol
Platja de Sant Pol 125
17220 Sant Feliu de Guixols
Girona · Catalunya · España
Tel. 972 321 070
Fax. 972 822 378
info@hotelsantpol.com
Los mejores (Hotel 1ª línea de playa) San Feliu de Guixols

Història

La nostre història: Com va començar el nostre Restaurant-Hotel

L'Hotel Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols és una empresa d'estructura familiar que començà la seva activitat com a Pensió i Restaurant en el 1966. Sempre, però, estretament lligada al mòn culinari i a la gastronomia en sí. 

Hotel Sant Pol al 1966

Seguint amb l'història de l'empresa ens traslladem a l'any 1982, data en la que s'adquireix una casa annexe i es fa una ampliació del Restaurant.

Hotel al 1982

 

El 1985 es va produir l'enderrocament de tot l'edifici i l'aixecament de la nova planta ja pensada per a la construcció de l'Hotel uns anys després. Cal dir que la construcció del nou edifici va se realitzada per la mateixa familia.

Ja en el 1991 és quan s'aixequen les dues plantes de l'hotel, però només es fa l'estructura exterior.

 És en el 1993 quan es decideix donar un cop final al projecte i es fa l'obra definitiva de l'hotel.

 

I ara, en aquests últims anys s´està fent una continuïtat de reformes i remodelacions per tal de modernitzar més les nostres instal·lacions. Remodelacions que arriben tant al Restaurant com a l´Hotel. A l´any 2008 es renova tota una part del Restaurant, al 2009 es crea una entrada nova a l´Hotel i es renova tota una planta, totes les seves habitacions amb les seves instal·lacions, creant quatre de les habitacions amb un disseny nou i modern.  A les acaballes del 2010, es reforma ja la següent planta d´habitacions tot seguint el mateix model, completant aixi la renovació dels dos pisos que actualment té l´Hotel. 

Al 2011 es procedeix a la reforma i nova decoració d'habitacions. El 2012 es reforma completament el bar i es crea la nova recepció. Una inversió contínua per millorar el servei i la comoditat del nostres clients.

 

 

Esperem seguir treballant de valent per poder sempre seguir actualitzant les instal·lacions dels nostres departaments, amb la voluntat sempre de poder oferir als nostres clients la millor qualitat.

Després de tot aquest procés i tots aquests anys, potser el tret més important és que es conserva l'esperit familiar i la dedicació de tota una família al món del turisme i la hosteleria.

 

 

 
  © 2010 Hotel Restaurant Sant Pol    Avís legal    Treballa amb nosaltres