Hotel Restaurant Sant Pol  
     
 
 
Reserves online
 

OBERT TOT L´ANY

Veniu a gaudir al Sant Pol  

Promocions tot l´hivern

 + Parking Gratuït

 
 
  Inici
  Galeria de Fotos
  Habitacions
  Ofertes
  Tarifes
  Activitats
  Història
  Notícies
  Contactar
 
Hotel Restaurant Sant Pol
Platja de Sant Pol 125
17220 Sant Feliu de Guixols
Girona · Catalunya · España
Tel. 972 321 070
Fax. 972 822 378
info@hotelsantpol.com
Los mejores (Hotel 1ª línea de playa) San Feliu de Guixols

Activitats

L'Hotel Sant Pol es troba estratègicament situat per oferir tranquil·litat i diversió per a tothom. La tranquil.litat passa per gaudir d´un paratge molt tranquil, acollidor i amb unes extraordinaries vistes ja que estem al bell mig de la badia de Sant Pol. La diversió passa per aprofitar una gran quantitat d´activitats que ens ofereix l´entorn més inmediat. 

Submarinisme, vela, wind-surf, i tota classe d´activitats aquàtiques poden realitzar-se, o bé poden informar-se a través del nostre Hotel. Als voltants de l'hotel s'hi troben importants equipaments esportius, com tenis, squash, paddle, gimnàs, pitch&put, i golf entre altres. 

En un radi de 30 quilòmetres al voltant de l'Hotel s'hi troben 5 camps de golf; podran fer les seves reserves directament des del nostre Hotel: Golf d´Aro Mas Nou (7 Km), Golf Costa Brava (5 km), P.G.A. Golf Catalunya (23 km), Golf Platja de Pals (30 Km), Empordà Golf (27 km).

La situació es idònia especialment pels amants del senderisme i els amants de la bicicleta, ja que formem part de les Vies Verdes, estant l´Hotel a tant sols 150 m. del inici del mateix Carril Bici (o del Carrilet) . A més, el senderista o el que gaudeixi de passejar podrà disfrutar dels fantàstics camins al voltant de tota la costa, tradicionalment anomenat "camí de ronda", tot sentint-se l´espectador part d´aquest magnífic paisatge que ens ofereix aquest bellíssim racó de la Costa Brava.

L'oferta cultural és molt amplia i variada per a tots els gustos. Des dels encants del entorn paissagístic, passant per els monuments històrics, visites a museus, o les tradicionals excursions guiades que s´ofereixen des de l´ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Alguns dels indrets, llocs o coses relevants per a visitar els en volem destacar:

El monestir de Sant Feliu de Guíxols, La porta Ferrada, L´ermita de Sant Elm, El Salvament, Port Salvi, El museu de història, el museu del juguet, La mítica pedra a Pedralta, El Casino de la Constància, La platja de Sant Pol, La platja de la Conca, El camí de ronda, etc. 

Links d'interès                                                    

   
   

                                                                            

 Patronat de Turisme Costa Brava                        Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

 Golf Costa Brava                                                 Vies Verdes                  ACTIVITATS ESPORTIVES i AQUATIQUES

                                                                                                                                       - BRAVAMAR-

 

         

 
  © 2010 Hotel Restaurant Sant Pol    Avís legal    Treballa amb nosaltres